top of page

Konsultointi

 Vuosien kokemus on opettanut uskomaan:

  • Toistamalla tuttua ja turvallista tekemistä, ei ole syytä odottaa jatkossa ainakaan parempia tuloksia.

  • Itsensä sekä johdettavien ajattelu- ja käyttäytymismallien ymmärtäminen sekä hyödyntäminen ovat varmoja askeleita työn tuottavuuden nostamiseen.

  • Rytmin muutos liiketoimintojen johtamisessa on helpointa tehdä ulkopuolisen kumppanin tuella. 

 

Mind Resourcesin toimitusjohtaja Antti Paussu on työskennellyt vuodesta 1998 myynnin ja markkinoinnin parissa. Ensimmäiset 10 vuotta valmistumisen (KTM) jälkeen Unileverin, Philipsin sekä Otava-Kuvalehtien leivissä. Silloin tittelit vaihtelivat harjoittelijasta myyntijohtajaan ja avainasiakaspäälliköstä pohjoismaiseen markkinointipäällikköön. Isojen talojen toimintatavat ja koulutusohjelmat tulivat hyvin tutuiksi. Sekä hyvässä että pahassa.

 

Valmennuksia sekä koulutuksia ostaessa ja käyttäessä, Anttia alkoi kiinnostaa omien siipien kokeilu konsulttina. Kymmenen vuotta kovaa uraputkea, työtä eri kulttuureissa ja hyvien työnantajien oppeja oli kiinnostavaa viedä osaamisena "happotestiin". Olisiko osaamisella ja näkemyksillä arvoa toisille tahoille? Koetaanko entinen yritysjohtaja uskottavana konsulttina vai "oikeissa" töissä epäonnistuneena henkilönä?

 

Antti työskenteli 2008-2013 Trainers' Housella valmentajana, myyntitiimin vetäjänä sekä myyntijohtajana. TH oli hyvä oppikoulu monessa mielessä. Syksyllä 2013 alkoi työuran "kolmas vaihe" eli yrittäjyys isänsä perustaman yrityksen, Mind Resources Oy, omistajana. Se oli hyppäys yrittäjyyteen ja osin myös tuntemattomaan. Isoissa taloissa on turvallista ja monesti aika helppoa olla osana yhteisöä sekä tiimiä. Seuraavaksi hän halusi nähdä kuinka epävarmuutta oikeasti siedetään ja kuinka omat rahkeet riittävät muuttamaan hyväät aikeet menestyväksi liiketoiminnaksi. Matka kohti oman unelman täyttymistä oli saanut uuden vaihteen.

 

Antti on tehnyt vuoden 2008 jälkeen lukuisilla toimialoilla konsultointia, johtamis- ja työtapojen konseptointia, valmennuksia ja projektien johtamista. Osaamisella on ollut todellista arvoa ja asiakkaat ovat läpilinjan olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön. Hänen leipälajeja ovat muutoksen läpiviennit, joissa parannetaan sekä johtamista että työn toteuttamistapoja. Esimerkkeinä B-to-B-myynnin johtamisen sekä vähittäiskaupan myymälätyön johtamisen mallintaminen, valmentaminen ja käytännön toteutuksen tukeminen. Työstä valtaosa on tapahtunut Suomessa, mutta myös useissa muissa maissa mm. Venäjällä, kaikissa Baltian maissa, Valko-Venäjällä, Englannissa ja Ruotsissa.

 

Vaikka Antti on Mind Resourcesin ainoa työntekijä, niin suuretkin projektit ovat hoituneet tiiviin kumppaniverkoston avulla. Asiakkaiden palautteen mukaan joustava verkosto on erittäin sujuva ja kustannustehokas tapa ostaa konsultointi- ja valmennuspalveluita.

 

Lisäksi Antti on yhtenä perustajaosakkaana mukana Myyntijohdon personal trainer -palvelussa, Kartanohotelli Satulinnassa sekä verkkomyynnin palveluyritys Upseller Finland Oy:ssa (upseller.fi). Upseller on kolmen vuoden jälkeen yhdistänyt tekoälyn, chatbotin ja ihmisen tekemän chatin palvelukokonaisuudeksi.

bottom of page